Record times reset?

Discussion in 'DeathRun' started by Bismark, Aug 22, 2015.

  1. Bismark

    Bismark a class guy with class glasses VIP

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    1,069
    Ratings:
    +4,849
    I was wondering if it was possible for some of my record times on DR to be reset as some of the times are unbeatable and were done using shortcuts which no longer work. If I can't get them reset it's not big issue, I was just wondering.
    #1
  2. schatzi24

    schatzi24 German Ex-Senior Mod

    Joined:
    May 20, 2013
    Messages:
    6,673
    Ratings:
    +9,579
    I do not think there is a way to reset some of your record-times since they are connected to your UUID. I might be wrong though. :)
    #2
  3. Bismark

    Bismark a class guy with class glasses VIP

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    1,069
    Ratings:
    +4,849
    Ah, thought I might as well ask
    #3
  4. schatzi24

    schatzi24 German Ex-Senior Mod

    Joined:
    May 20, 2013
    Messages:
    6,673
    Ratings:
    +9,579
    #4
  5. Ironmate

    Ironmate yes Moderator

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    1,384
    Ratings:
    +2,286
    If there's a will, there's a way! I would also like this feature, because my sonic time is really unbeatable and not legit ;-;
    #5
  6. Bismark

    Bismark a class guy with class glasses VIP

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    1,069
    Ratings:
    +4,849
    I have the exact same issue, this is the only reason I asked xD
    #6
  7. feuerrm

    feuerrm V.I.BEE Emerald Member

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Messages:
    2,224
    Ratings:
    +3,140
    How did you do it? xD
    #7
  8. Ironmate

    Ironmate yes Moderator

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    1,384
    Ratings:
    +2,286
    Eh, I'm sure I'm not allowed to share this information, as I found out afterwards that it's not okay ;-;
    #8
  9. Bismark

    Bismark a class guy with class glasses VIP

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    1,069
    Ratings:
    +4,849
    Might have had the same issue...
    #9

Share This Page