1. Please read the "Read Me" thread before posting.

    Only reply to threads if you are adding useful information to the bug report, don't just reply to boost your post count!

glitch when i log on the server

Discussion in 'Archived Bugs' started by TbhItzJakee, Jul 24, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oofJake

    oofJake Talk of the Town Ultimate Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    198
    Ratings:
    +246
    Hi! Recently when I've been trying to go on hive, I see there is something happening with my game. I don't know if this is a glitch but it would be really helpful if you could fix it/ help me fix it! Thanks!

    video of glitch:
    #1
  2. Electrocute4u

    Electrocute4u V.I.BEE Gold Member

    Joined:
    Sep 6, 2015
    Messages:
    3,434
    Ratings:
    +9,411
    I believe this is caused by the client itself and is not directly server-wise (or partially both).

    As it seems you may rather experience a bad ping or connection issue to the server as of respawn.
    Or simply your pc/mac/linux may experience chunk render issues, which may also be the problem.
    But however, not pinpointing that is the correct answer.

    Just want to make sure you could give as much information on it as possible.
    So below I've given you a few tips to look for/give whenever it happens.

    It would great to know if;
    You experience this every time you logged in
    During just specific times a day. (if the one above is irrelevant to the bug)
    Or it just occasionally comes. (if it does not appear at specific times during the day or happens every time you log in)
    Your current ping to Hive as of login. (commands: /ping or /globalping)
    Your FPS, memory allocated and used, or other useful information (can be shown using F3 on your pc/mac)

    However, as of this.
    I'm not too sure what is the cause of this bug.
    I've had it once before, but it was a long time ago, thus it was because of my ping back then.
    #2
  3. oofJake

    oofJake Talk of the Town Ultimate Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    198
    Ratings:
    +246
    to add

    My ping has been 90 or lower

    This has been happening every time I go on the server since yesterday 24/7/17

    my fps has been decent (average 90-100 fps)
    #3
  4. Rafsk

    Rafsk Famous Ultimate Member

    Joined:
    Apr 28, 2017
    Messages:
    362
    Ratings:
    +744
    IT was can only caused From your stuff issues.
    #4
  5. Electrocute4u

    Electrocute4u V.I.BEE Gold Member

    Joined:
    Sep 6, 2015
    Messages:
    3,434
    Ratings:
    +9,411
    That made little to no sense (sorry, but I did not understand that very well :( )

    But from my POV...

    It can be both server-wise and client-wise. (partially both)
    Meaning both HiveMC or himself can be the cause of the bug. ^_^
    #5
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
    • List
  6. Rafsk

    Rafsk Famous Ultimate Member

    Joined:
    Apr 28, 2017
    Messages:
    362
    Ratings:
    +744
    Agree.
    #6
    • Like Like x 1
    • Optimistic Optimistic x 1
    • List
  7. TNTDragonMC

    TNTDragonMC V.I.BEE Ultimate Member

    Joined:
    Apr 1, 2015
    Messages:
    2,808
    Ratings:
    +2,776
    Try going over to http://www.speedtest.net/ And see what the speed is when the glitch happens. From experience when my internet would go down to ultra low speeds, that would happen
    #7
  8. oofJake

    oofJake Talk of the Town Ultimate Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    198
    Ratings:
    +246
    whatever was going on either it was a glitch or my ping, it's gone now. Thanks for the support everyone! I request a thread lock pls.
    #8
  9. ImGyFaTex

    ImGyFaTex Regular Bee

    Joined:
    Jul 24, 2017
    Messages:
    7
    Ratings:
    +5
    I think you are lagging or you need to update you client issue
    #9
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page