1. BEFORE POSTING: Please search our support page for the quickest answer!
Dismiss Notice
DO NOT POST APPEALS IN THIS SECTION OF THE FORUMS

Can't join the server

Discussion in 'Help Me! (NOT Bug Reports, Suggestions or Appeals)' started by UltraDolphin, Aug 7, 2020.

  1. UltraDolphin

    UltraDolphin Well Known Bee

    Joined:
    Feb 15, 2018
    Messages:
    1
    Ratings:
    +0
    So hey there..

    In the screenshot you can see the message I get when I try to join the server (This only happens on The Hive and no I do not have a VPN enabled). I have already tried joining with all the different IP's, I have tried to join without lunar, with optifine and without... But no results. Any suggestions on how to fix this issue?

    Thank you in advance!

    Attached Files:

    #1
  2. Gargant

    Gargant Talk of the Town Ultimate Member

    Joined:
    Jan 8, 2019
    Messages:
    443
    Ratings:
    +636
    Have you tried resetting your router? Sometimes internal IP conflicts appear and the only way to fix them is by rebooting the network.
    #2
  3. LemonFellow

    LemonFellow NewBee

    Joined:
    Aug 10, 2020
    Messages:
    3
    Ratings:
    +0
    If you don't have a Static ip just turn off the router unplugging it for 15min and your ip should change. Maybe that will help you
    #3
  4. Cway

    Cway Talk of the Town Ultimate Member

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    185
    Ratings:
    +188
    As mentioned above, resetting your router can also help
    #4
  5. JonUnder

    JonUnder NewBee

    Joined:
    Aug 26, 2020
    Messages:
    5
    Ratings:
    +0
    Have you tried using a different gadget?
    #5
  6. TheNatrix01

    TheNatrix01 Well Known Bee Ultimate Member

    Joined:
    May 24, 2019
    Messages:
    35
    Ratings:
    +26
    Not sure if the issue is still happening but when I had it it was because I needed to restart my wifi try turning your computer wifi off for 20s and back on after. If that does not work reset your router (by unplugging i) wait about 15 minutes and it should fix.
    #6

Share This Page